Soprano Ice

SOPRANO ICE - IT'S YOUR TIME TO SHINE !

AA

PRACTIC FĂRĂ DURERE! 

Tratamentul este nedureros, oferind o senzație asemănătoare masajului.

PENTRU TOATE TONURILE DE PIELE ȘI TIPURILE DE PĂR

Rezultate eficiente pentru pielea deschisă la culoare sau întunecată, precum si pentru părul gros.

PIELE BRONZATA

Tratamentele pot fi efectuate în orice moment al anului, inclusiv pe pielea bronzată.

FIȘĂ DE SIGURANȚĂ dovetită inclusiv pentru pielea întuncată

VITEZĂ

Ședințele de tratament sunt super-rapide, chiar și pentru zonele mari cum ar fi picioarele sau spatele.

FĂRĂ TIMP DE VINDECARE

Puteți reveni imediat la activitățile dvs. normale, inclusiv la antrenamentele de la sală

PERFECT PENTRU ORICE ZONĂ A CORPULUI

Inclusiv zonele sensibile sau greu accesibile, cum ar fi urechile, nările și linia bikiniului

SOLUTIA COMPLETA, SOPRANO ICE, PENTRU EPILAREA DEFINITIVA CU LASER
  • Soprano ICE este ultima generatie de lasere pentru epilarea definitiva, recunoscute si premiate la nivel international. Este utilizat de experti in clinici renumite din intreaga lume si reprezinta o noua era tehnologica pentru indepartarea parului nedorit. Incorporand mai multe lungimi de unda decat alte tehnologii, Soprano ICE iti permite sa tratezi o varietate mult mai extinsa de tipologii de pacienti si fototipuri. Rezultatele se observa repede si fara durere, in orice perioada a anului.
  • Durere minima standard de siguranta dovedit.
  • Pentru orice tip de ten.
Screenshot from 2021-04-19 09-57-04
Screenshot from 2021-04-19 09-57-07
TRATAMENTE
  • Multifunctional Soprano ICE : eliminarea parului nedorit este o problema veche si deloc simpla, insa metoda SHR de la Alma ofera o solutie simpla dar eficienta. Incalzirea graduala a sistemului Alma distruge foliculul de par dar protejeaza tesutul din jurul lui. Tehnica In-motion permite aplicarea pe toata suprafata in timp ce tehnica ICE raceste si previne arsurile superficiale. Indepartarea parului se face fara durere dar intr-un mod foarte eficient.
TEHNOLOGIE
  • Soprano ICE prezinta tehnologia patentata Alex, iar aceasta combina beneficiile inaltei absorbtii prin lungimea de unda Alexandrite 755nm cu acoperirea si confortul oferite de laserul cu diode.Tehnologia Advanced ICE raceste pielea in timpul tratamentului pentru perioade de timp mai indelungate. Astfel se pot minimiza riscurile de arsuri si se mentine caldura in interiorul dermului, acolo unde sunt tratati foliculii. Rezultatul este o solutie revolutionara de indepartare a firelor nedorite pentru toate tipurile de par. Inclusiv pentru firele inchise la culoare cercetarile ne ofera rezultate concrete.
Screenshot from 2021-04-19 09-57-10
Screenshot from 2021-04-19 09-57-13
COMPACT: METODE VERSATILE DE TRATAMENT
  • In loc sa expuna foliculul la un singur impuls de lumina intens, SHR incalzeste gradual pielea pana la un nivel optim. Aceasta metoda evita situatiile care pot cauza trauma pielii cu un nivel de melanina ridicat. SHR devine cea mai sigura metoda de indepartare a parului nedorit chiar si pentru pacientii cu pielea inchisa la culoare.

DIODE LASER YAG: Special pentru pielea inchisa la culoareYAG utilizeaza un laser cu diode bazat pe lungimi de unda Nd:YAG care permit o absorbtie moderata de energie. Aceasta metoda ajuta intr-o maniera mult mai eficienta transportul de energie catre cromoforul de melanina. Nivelul de absorbtie combinat cu racirea la contact, acoperirea tratamentului si confortul laserului diodei, ofera o solutie optima pentru pielea mai inchisa la culoare.

Screenshot from 2021-04-19 09-57-16
z
Contact
Instagram