s

Manichiura & pedichiura

O piele hidratata si unghii potrivite stilului tau!

Sunshine Studio Nord va ofera manichiura si pedichiura efectuate in conditii de maxima siguranta si incredere prin respectarea protocolului strict de sterilizare la autoclav la standarde medicale.

Sanatatea pielii si a unghiilor este foarte importanta, mai ales in sezonul rece sau in cazul expunerii prelungite la soare. Pielea uscata si unghiile fragile care se exfoliaza si se rup sunt principalele consecinte care afecteaza atat mainile, cat si picioarele.

Rolul specialistilor nostri in mani/pedi este de a preveni si trata aceste efecte prin tratamente hidratante, regeneratoare si lotiuni ce contin o varietate larga de vitamine, uleiuri esentiale si alte substante hranitoare.

Indiferent de activitatea ta de zi cu zi, mainile joaca un rol important, fiind mereu expuse mediului inconjurator si intrand in contact cu o multime de temperaturi, medii sau obiecte. Tocmai de aceea, specialistii nostri in manichiura ti-au pregatit o multime de tratamente de ingrijire, dar si intretinere a sanatatii pielii si a unghiilor.

Complexul de produse si tratamente folosite, cat si accentul pus pe ingrijirea complexa prin peelinguri cu uleiuri esentiale, masti cu efect anti-aging si masaje specifice de relaxare a mainilor, alaturi de manichiura semipermanenta te pot ajuta sa creezi o prima impresie de exceptie!

RITUALURI SI TRATMENTE PENTRU MAINI – 30minute-3H

Basic manicure

65lei

SPA manicure

85lei

Only for man manicure

50lei

Schimb culoare(pasta)

20lei

Manichiura semipermanenta

135lei

Scos culoare semipermanenta

35lei

Scrub

15lei

Masca

15lei

Masaj

15lei

RITUALURI SI TRATAMENTE PENTRU PICIOARE 30minute-3H

SPA pedicure

125lei

Pedichiura clasica

100lei

Only for man pedicure

100lei

Scrub

20lei

Masca

20lei

Indepartat calozitati (Go lightly,scrub)

45lei

Masaj

20lei

Pedichiura semipermanenta

175 lei

z
Contact
Instagram