LPG CELLUM6

LPG CELLUM6

Endermologia LPG Cellu M6 Integral este tehnica ce remodeleaza silueta in mod miraculos, solutie 100% naturala, elimina grasimea fiboasa localizata, trateaza celulita si reda fermitatea pielii. Stimularea celulara redensifica straturile de piele pana in profunzime, stergand totodata semnele de imbatranire.

Tratamentul LPG Endermologie este liderul mondial in tratarea tuturor tipurilor de celulita si reducerea grasimilor din organism, iar atunci cand vine vorba de slabire, endermologia ramane o metoda sigura, non-invaziva de inlaturare a celulitei cu rezultate bazate pe cercetari medicale.

Tehnica de functionare a aparatului LPG se numeste lipomasaj si actioneaza la suprafata tesutului cutanat unde are loc procesul de lipoliza in urma caruia se declanseaza arderea grasimilor. Activarea mecanizata profunda stimuleaza adipocitele, favorizand reducerea tesutului gras localizat si reducerea treptata a celulitei. Efectul va fi unul de slabire, sculptare, fermitate si netezire.

Programul Lipomassage al aparatului LPG Cellu M6 actioneaza la suprafata tesutului cutanat declansand lipoliza – procesul de ardere a grasimilor. Activarea mecanica a lipolizei, stimuleaza adipocitele (celulele grase), favorizand reducerea volumului tesutului gras localizat si reducerea treptata a celulitei. Efectul va fi unul de slabire, sculptare, fermitate si netezire.

4 Rezultate tintite

➔  grasimea profunda si incapatanata este diminuata,

➔  silueta este remodelata, mai conturata, mai ferma,

➔  celulita este netezita, pielea este catifelata,

➔  pielea este ferma si tonifiata.

BENEFICII:

              •            Are efect intens si vizibil de remodelare corporala,

              •            Reduce celulita si centimetri in plus,

              •            Netezeste pielea neuniforma si reduce aspectul de portocala,

              •            Creste tonicitatea tesuturilor pielii,

              •            Stimuleaza productia de colagen

              •            Reduce durerile musculare

              •            Imbunatateste fluxul limfatic,

              •            Alternativa nechirurgicala si non-invaziva a liposuctiei

              •            Metoda sigura si fara durere

              •            Mareste circulatia sangelui

              •            Metoda aprobata de FDA.

Ce este si cum functioneaza tratamentul LPG Endermologie®️ ?

Tratamentul prin endermologie este tehnica aplicata intregului corp de un terapeut LPG care realizeaza un masaj anticelulitic profund, bazat pe diferite manevre ce actioneaza in toate directiile pielii. LPG este cel mai performant sistem de lupta impotriva celulitei, deoarece combina aspiratia cu masajul profund realizat prin 2 role motorizate independent. Aceste role efectueaza un masaj strict asupra grasimii, care este separata de muschi, fara nicio durere, rotindu-se programat, astfel incat grasimea sa fie diminuata pe cat de mult posibil. Daca organismul ar simti durere sau stres, nivelul adrenalinei ar creste, impiedicand astfel declansarea procesul de lipoliza. LPG Cellu M6 nu doar ca nu creeaza durere, ci induce organismului o stare placuta de relaxare.

Numeroase manevre sunt aplicate pe zonele cu probleme: copase, fese, abdomen, solduri, gambe, brate, spate, practic pe tot corpul. Terapeutul LPG personalizeaza tratamentul concentrandu-se pe zonele afectate de celulita.

In cat timp apar rezultate vizibile?

Primele rezultate se vad dupa doar cateva sedinte efectuate intensiv, insa o sculptare armonioasa apare dupa minim un abonament efectuat, simplu, doar cu sedinte de LPG sau combinat si cu alte terapii. Rezultatele variaza in functie de particularitatile fiecarei cliente. Tratamentele endermologice LPG se efectueaza de 3 ori pe saptamana. Este necesar sa se bea 2 litri de apa /zi pe toata durata tratamentului. Veti vedea rezultate fara a tine diete drastice sau sa efectuati exercitii fizice intensive. Totusi, rezultatele le veti putea mentine timp indelungat printr-un stil alimentar corect, exercitii fizice si sedinte LPG de intretinere. O data pe la 7-10 zile, in functie de nevoile individuale se recomanda un tratament LPG pentru mentinerea rezultatelor. De asemenea, veti purta un costum special in timpul tratamentului.

Contraindicatii LPG Endermologie

Hipertensiune, boli ale pielii, alergii, boli infectioase progresive, diabet, cancer, hernie, vene varicoase (se aplica tratamentul in jurul acestora, niciodata direct pe ele), flebita, tromboza, sarcina, alaptare, medicamente anticoagulante, pseudoatrofie (injectii cu cortizon), proteze metalice.

z
Contact
Instagram