Concept

Te-ai gandit vreodata ca atmosfera calda alaturi de serviciile profesionale pot face minuni nu doar pentru organismul tau, ci si pentru starea ta de spirit? Aceasta a fost provocarea cu care noi, echipa Sunshine Club Luxury Spa, a pornit la drum, inca din 2001.
Sunshine Club Luxury Spa abordeaza frumusetea imbinand doua ramuri care impreuna aduc rezultate uimitoare: componenta de beauty bazata pe tratamente speciale recomandate de specialistii nostri in estetica, hairstyling sau make-up si cea medicala alaturi de medicii nostri dermatologi.
Acordam o deosebita grija clientilor nostri printr-un proces de invatare continuu. Datorita participarii noastre anuale la numeroase traininguri si conferinte internationale, reusim in mod constant sa aducem pe piata aparatura profesionala si produse de top, dar si servicii noi pe care le integram cu succes in programele noastre de beauty. Pedichiura orientata medical, machiajul semipermanent sau lansarea celei mai noi platforme pentru pentru ingrijirea tenului, Geneo de la Pollogen sunt doar cateva dintre noutatile de care clientele noastre s-au bucurat in ultima vreme.
Ingrijirea completa acordata clientilor nostri, atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere medical, este motivul pentru care Sunshine Club Luxury Spa este un punct de referinta pe harta frumusetii din Bucuresti.

Coloring 0
Haircut 0
Hairstyling 0
Helena Rossi
z
Contact
Instagram